Laurence Estève otvára nové perspektívy deťom z Južnej Afriky a to vo svojej škole pre artistov. So „Zip Zap Circus School“ navštívila aj Biely dom vo Washingtone.

Hlavne_video_jachta_youtube_thumbnail

Sny sú na to, aby sa splnili! Súhlasíte? Tak aký je ten váš? Dajte nám o ňom vedieť.

Hlavne_video_heliport_youtube_thumbnail

Netradičné? Bláznivé? Alebo len také vaše? Je úplne jedno, čo si iní myslia o vašich snoch. My vám s ich napĺňaním pomôžeme.

Ak si chcete pozrieť video, prijmite marketingové súbory cookie. Nastavenia cookies

Keď Laurence Estève pred viac ako 25 rokmi odcestovala z Francúzska do Južnej Afriky, netušila, že zmení život tisíckam detí. A to všetko vďaka cirkusu. Spolu s manželom Brentom, ktorý je bývalý povrazochodec, založila „Zip Zap Circus School“. Je to viac ako len škola pre artistov. Je to domov pre mnohé deti a mladých ľudí.

Či už na hrazde, lane alebo podložke - deti sa učia rozvíjať zručnosti prostredníctvom umenia a pracovať ako tím. „Keď sa postavia na pódium a zažijú potlesk, vráti sa im sebavedomie,“ hovorí Laurence Estève. A to je pre deti dôležité, pretože mnohé pochádzajú zo znevýhodneného prostredia. Niektoré prišli o rodičov, iné boli týrané a ďalšie mali problémy v škole.
 

Cirkusová škola „Zip Zap Circus School“ pomáha deťom znovu získať stratené sebavedomie, nehovoriac o tom, že im poskytuje aj veľké kariérne príležitosti. Deti zo školy pre artistov cestujú po celom svete a vystupovali napríklad v Bielom dome a tiež pre Nadáciu Rogera Federera v Zürichu. Niektorí bývalí žiaci sú dnes známi na veľkých európskych scénach alebo vo filmovom priemysle. Za svoj úspech vďačia práve Laurence a Brentovi, ktorí im ukázali nové možnosti prostredníctvom „Zip Zap Circus School“.

Séria videoportrétov

Život podľa vlastných predstáv

Spoločnosť Swiss Life pravidelne pripravuje portréty ľudí, pre ktorých zohráva dôležitú úlohu sebarealizácia. Sebarealizácia a život podľa vlastných predstáv je totiž podstatou našej práce. Uvedomujeme si, že životy našich klientov nejdú vždy podľa plánu. Pokiaľ však ide o finančné zabezpečenie, krytie rizík a potreby a požiadavky, dbáme na to, aby sme ich zosúladili. Naše riešenia pomáhajú klientom žiť život, pre ktorý sa sami rozhodli. Práve to je základ úspechu Swiss Life v posledných 160 rokoch a je to aj základom našej firemnej budúcnosti.

Povedzte nám o vašich želaniach, snoch a cieľoch

Našimi klientmi sú šikovní, aktívni ľudia, ktorí sa dokážu nadchnúť pre to čo robia tak v osobnom, ako aj pracovnom živote. Ak patríte medzi nich, radi vás podporíme. Dohodnite si bezplatné stretnutie a zistite aké benefity získate, ak zveríte svoje peniaze profesionálom, ktorých starostlivosť o financie baví.

František Dragúň

Tlačové správy

Revolučné zmeny kariéry pomôžu všetkým aktívnym obchodníkom a manažérom

Výrazné navýšenie provízií, dynamickejší rast v kariére, možnosť budovania tímu už na obchodníckych pozíciách či ďalší kariérny rast pre najúspešnejších obchodníkov. To je len časť zmien, ktoré prináša Swiss Life Select Slovensko. „Trh sa konsoliduje. Prepad dopytu po hypotékach vyvolal najmä u malých firiem neistotu. Preto im chceme ponúknuť stabilnú alternatívu so švajčiarskym zázemím a mimoriadnymi podmienkami,“ hovorí František Dragúň, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti.

Čítať ďalej
Sprostredkovateľka vysvetľuje klientovi, prečo je dôležité pri investovaní dodržať investičný horizont.

Tlačové správy

Tri príklady, prečo sa oplatí vydržať v investovaní

Čo je najdôležitejšie pri investovaní? Stanoviť si cieľ a vydržať. Bez neho je náročné zistiť, či sa investícia vydarila alebo nie.

Čítať ďalej
Žena sporí a myslí aj na hrozbu inflácie.

Tlačové správy

Plánujete a sporíte? A myslíte aj na skrytú hrozbu?

Kúpa domu, výška dôchodku či pomoc deťom pri štarte do života sú relatívne ľahko predstaviteľné a hlavne vyčísliteľné ciele. Ich ďalšou výhodou je, že sa dá vypočítať potrebná výška príspevku, požadované zhodnotenie či nevyhnutné trvanie riešenia. Tak prečo ani pri dodržaní stanovených parametrov, nebudete zrejme s výsledkom spokojný?

Čítať ďalej
Lacnejšie hypotéky neznamenajú dostupnejšie nehnuteľnosti.

Tlačové správy

Lacnejšie hypotéky neznamenajú dostupnejšie nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti sa za dva uplynulé roky stali nedostupnými. Dokazuje to ochladnutie záujmu zo strany kupujúcich a neochvejnosť v cenách predávajúcich. Dôvodom je rast úrokových sadzieb, ktorý znemožnil čerpať hypotéky v takej výške, aby postačovala na kúpu bývania. Postačí však iba zníženie sadzieb na oživenie trhu?

Čítať ďalej
Dobrodruh Reinhold Messner zdolal osemtisícové štíty, Antarktídu či púšť.

Životné témy

Reinhold Messner: „Tým, kým som, som sa nestal kvôli úspechom, ale kvôli neúspechom“

"Verím, že schopnosť žiť život podľa vlastných predstáv je v každom z nás, ale väčšina ľudí nemá odvahu ísť vlastnou cestou. Stratili sme odvahu, pretože žijeme v obrovskej bezpečnej sieti. Vzdali sme sa veľkej časti osobnej zodpovednosti. Ľudia si musia uvedomiť, že majú slobodnú vôľu. Musia tiež dostať príležitosť rozvinúť svoju vlastnú osobnosť," hovorí v rozhovore dobrodruh Reinhold Messner.

Čítať ďalej
Žena zisťuje, či sa má zbaviť akcií z kupónovej privatizácie alebo ich ešte stále môže predať.

Tlačové správy

Zbaviť sa alebo predať akcie z kupónovej privatizácie?

Čo s „bezcennými“ akciami z kupónovej privatizácie? Ešte stále sa nájdu Slováci, ktorí si napriek viacerým možnostiam na zbavenie pozostatkov kupónky ponechali cenné papiere a pri pohľade na poplatky vo výpise z Centrálneho depozitára cenných papierov vraštia čelo.

Čítať ďalej